ورود/ایجاد حساب کاربری
   منوی اصلی
· خانه
· لیست کاربران
· جستجو
· آمار مشاهدات
· آرشیو مقالات


- شرح
· راهنمای نویسندگان
· درباره ما

   همکاری با نشریه
در صورتی که مایل به همکاری با نشریه هستید، می‌توانید در لیست پستی نشریه عضو شده و در جریان امور قرار گیرید. برای اطلاعات بیشتر، اینجا کلیک کنید.

   کاربران
سردبیر
هیچ مدیر کمکی حاضر
همکاران
هیچ مدیر کمکی حاضر
اعضا:
جدیدترین:جدید امروز:0
جدیدترین:جدید دیروز:0
جدیدترین:مجموع:2471
جدیدترین:جدیدترین:
ufumenarayu
اعضا:حاضر
اعضا:اعضا:0
مهمان‌ها:مهمان‌ها:14
مجموع:مجموع:14
کاربران حاضر
هیچ کاربر حاضری وجود ندارد

   ورود کاربران




 


 برای ورود مشکل دارید؟
 ثبت نام کاربران جدید

محصول اطلاعات -( قسمت آخر)

(1633 مجموع کلمات موجود در متن)
(4178 بار مطالعه شده است)  نسخه چاپی

محتوای نامه های بعدی بیشتر درباره نحوه انتشار محصول اطلاعات است. استفاده از نرم افزارها و انتخاب مکان مناسب برای قرار دادن و در نهایت معرفی آن است . چکیده آنها را ٬ مختصر در اینجا آوردم تا بتوانم در نهایت موضوعاتی را که مد نظر داشتم مطرح کنم.
فرمتی که برای انتشار کارها انتخاب می کنید بسیار مهم است. رعایت استانداردها ٬ راحتی را برای خوانندگان فراهم می کند. HTML و PDF بهتربن انتخاب ها هستند. شما می توانید به راحتی توسط OpenOffice متن خود را منتشر کنید. راههای دیگری هم وجود دارند که در حوصله این نوشته نیست و مورد نظر ما هم نیستند.

محصول شما آماده است ٬ فکر می کنید به چه اندازه ای به یک نویسنده نزدیک شدید؟ نوشته شما می تواند تحت عنوان یک نویسنده انتشار پیدا کند؟ آیا شما نویسنده هستید ؟ نگران نباشید شما با خواندن نوشته های دیگران و ادامه دادن به نوشتن می توانید بهتر و بهتر بنویسید تا جایی که خودتان و دیگران هم از خواندن نوشته های شما لذت ببرند. تمرین کنید و در تمرین کوشا باشید. همیشه تمرین باعث بهتر شدن می شود این را حتما شنیده اید و تجربه کردید. پس در این کار هم باید تجربه پیدا کنید و از دیگران هم برای بدست آوردن آن استفاده کنید. متن آماده شده را بخوانید و ایرادهای آن را برطرف کنید. مجدد آن را مرور کنید این کار را بارها تکرار کنید .

نوشته شما تحت چه مجوزی انتشار پیدا کند؟ شما می توانید در اینباره به مقاله های متعددی که به فارسی نوشته یا ترجمه شدند مراجعه کنید. می توانید تعدادی از آنها را در سایتهایwww.irantux.org , www.gnuiran.org , www.technotux.com و در نهایت به سایتهای مرجع مانند www.GNU.org مراجعه کنید.

نوشته یا مقاله شما نیاز به یک نام دارد. اگر نوشته شما به مانند کتابی است. بهتر است برای آن یک فهرست درست کنید. تا وقتی که هنوز ذهن شما روی نوشته متمرکز است ٬ بهتر است این کار را انجام دهید. خیلی از کارها و یا اتفاقها به یک نامی مشهور می شوند. اسم و رسم یک چیز معرف آن است. پس سعی کنید در هنگام انتخاب ٬ با دقت نامی برای نوشته خودتان انتخاب کنید. و مواردی را هم رعایت کنید. به عنوان مثال:
محتوای متن شما به چه موضوعی مربوط می شود ؟ نام شما باید تا حدودی با آن همخوانی داشته باشد. یا حداقل نامی نامناسب برای آن نباشد. کوتاه و مختصر باشد.
تلفظی ساده داشته باشد. باید مردم بتوانند به راحتی آنرا به خاطر بسپارند و به زبان بیاورند.
تا حد ممکن غیر تکراری باشد. حتی روند تشکیل دهنده آن هم با بقیه متفاوت باشد.

تذکر : متن نهایی را بخوانید و از بروز اشکال در آن جلوگیری کنید. غلط املایی٬ منطقی و یا روند آن.

چگونه متن را برای وب سایت آماده کنید؟ میزبان وب را از کجا پیدا کنید؟ اگر شما یک وب سایت دارید می توانید متن خودتان را روی آن قرار دهید یک صفحه به سایت اضافه کنید و در مورد محصول جدید توضیح لازم را مطرح کنید. اگر هم سایتی در اختیار ندارید٬ یکی درست کنید . به سادگی می توانید از یک نرم افزار آماده مانند بلاگها و یا یک مدیریت سایت استفاده کنید. حال محصول اطلاعات شما در اختیار دیگران قرار دارد. ما پیشنهاد می کنیم آمار استفاده از آن را داشته باشید و آن را در سایتهای دیگر هم معرفی کنید. اگر متوجه شدید این محصول ٬ به اصطلاح یک کار قوی محسوب می شود. آن را چاپ کنید و در اختیار جمع بیشتری از افراد جامعه که دسترسی به این تکنولوژی (اینترنت و رایانه) را ندارند ٬ قرار دهید. اگر نوشته شما تنها به رایانه و موراد مربوط به آن نباشد و بتواند عناوین متنوع دیگری را به غیر از آن در بر بگیرد. به خصوص که یک مطلب فرهنگی باشد و بتواند تاثیر مثبتی روی جامعه داشته باشد. در این مواقع نه پول و نه شهرت ٬ جایگاهی ندارند و تنها در اختیار داشتن آن توسط مردم وظیفه شما نویسنده محترم است.

ذکات علم آموختن آن است.
حال که توانستیم در فکرمان کاری را به سرانجام برسانیم. و امیدوارم که شما محصول اطلاعات خودتان را در اختیار دیگران قرار دهید. به بررسی مواردی در مورد آن می پردازم.
اگر افراد به فکر کمک به یکدیگر باشند ٬ در روز گرفتاری کسی هست که به فکر شما باشد. اما اگر افراد به یکدیگر کمک نکنند ٬ موقع لزوم نمی توان از کسی کمک گرفت.
تبلیغ های نیروی انتظامی(شبکه های رسمی جمهوری اسلامی ایران) را که دیدید. از در که بیرون می آیند به هم تعارف می کنند ولی پشت ماشین با هم مسابقه دارند و به مانند یک جنگجو عمل می کنند. این نشان می دهد که هر چیزی به هنگام مورد استفاده قرار گرفتن٬ فرهنگ خاص خود را دارد. یا شاید بهتر است بگوییم ٬ رفتار خاصی را به همراه خود دارد. ساعت ٬ ماشین ٬ تلوزیون ٬ رایانه و ...
معلمی شغل انبیاء است. دلیل آن را می دانید ؟
یکی از اصولی که گنو/لینوکس آنرا را رعایت می کند. انتقال اطلاعات به دیگران است. با یک جستجوی کوچک می توانید مطالب زیادی را در رابطه با موضوعات مختلف فنی و فلسفی پیدا کنید. این نشان دهنده اهمیت این موضوع هست. تجربه های کوچک و بزرگ ما هنگامی که به دیگران انتقال پیدا کند می تواند به مانند قطراتی که دریا را می سازند جمع شوند و دریای اطلاعات را به وجود آودند. که استفاده از اطلاعات حجیم و متعدد هم روش خاص خود را دارد. امیدواریم به مرور٬ استفاده از آن علمی تر و بهینه تر از امروز باشد.
در کتابهای تاریخ خوانده اید که اگر حاکمی می خواست حکومت را به فردی مانند فرزند خود واگذار کند. بهترین استادان و بهترین منابع را در اختیار او می گذاشت. بهترین معلم را برای او انتخاب می کرد. در زمینه های مختلف به آموزش فرزندش توجه نشان می داد. و اما عکس آن زمانی که می خواست حکومت ابدی داشته باشد.(مگر انسان چند سال عمر می کند! ) فرزندان خود را به فساد آلوده می کرد. تنبلی و سستی را به آنها آموزش می داد. فرقی نمی کند که فرزندی دارید٬ برادر٬ یا دوست . شما تا ابد زنده نیستید و این زندگی و متعلقات آن را برای آیندگان به ارث می گذارید. حال که می خواهید حکومت خود در این دنیا را واگذار کنید. باید تحویل گیرنده آن را به بهترین نحو تربیت کنید. برای اینکه وارث شما اشتباه نکند و یا اشتباه های شما را تکرار نکند٬ اشتباه یا نکته های مفید خود را به او بگویید. بهترین روش مکتوب کردن آن است. اما اگر همه بازماندگان را به عنوان وارث انتخاب کنیم. بهترین وصیت شما به آنها نوشتن کتاب یا مقاله ای از تجربیات شما است. آن وقت است که فردی با خواندن مطلبی موثر و با منطق٬ به فکر خواهد رفت و در ذهن خودش به دنبال ادامه راه شما خواهد بود.
بهترین دوست ٬ کتاب است. این جمله را به خاطر دارید؟
ببینید شما با خواندن متنی علمی ٬ فلسفی یا فنی ٬ اطلاعاتی بدست می آورید و در مورد آن فکر می کنید. بعد از اینکه مطلب نویسنده را متوجه شدید. از آن استفاده می کنید و در مواقعی آنرا تکمیل می کنید و ادامه می دهید.
جواب یک بی خرد سکوت است. اما شما نمی توانید تشخیص دهنده بی خردی فردی باشید که ملاقت نکردید. می گویند که کتاب بهترین دوست است و به راستی که این چنین است. اجازه بدهید افراد خود بی خرد باشند یا نباشند. شما می توانید با تلاش خود ٬ حکومت یا صحیح تر بگویم. طریقت استادانی مانند حافظ ٬ سعدی ٬ مولانا و شیخ ابو علی سینا را دنبال کنید.
لزومی ندارد برای راه انداختن یک ماشین از نیروهای یکسان و همشکل استفاده کرد. نیروهای محرک آن می توانند از جمع نیروهای بزرگ و کوچک درست شوند. همه نمی توانند بهترین باشند. اما می توانند خودشان باشند و در حد و اندازه خود به چرخیدن این سیستم کمک کنند. مهم این است که نیروها در جهت همدیگر قرار بگیرند تا حاصل کار جمع آنها باشد.
اگر داستان ابوعلی سینا را خوانده باشید و به سرنوشت او آشنا باشید باید به یاد داشته باشید٬ هنگامی که کتابخانه بزرگ آن زمان در آتش شعله ور می سوخت. او همانند یک آتش نشان که برای نجات یک موجود زنده و باارزش اقدام کرده. برای نجات کتابها از جان خودش - شخصیتی بزرگ و عالم - گذشت تا بتواند کتابها٬ این سرمایه بزرگ و جاودانی را نجات دهد.
اگر شما مقاله آقای اریک ریموند را خوانده باشید. که به نوعی یکی از افراد نمونه در جامعه گنو/لینوکس است. می توانید به یکی از مفاهیم که به همین نکته یعنی نوشتن ٬ اشاره دارد دست یابید. اگر شما طرفدار یک ایرانی هستید با توجه به یادآوری بالا - ابوعلی سینا – تاریخ و اگر نگاه شما به سوی یک خارجی است٬ بهتر است به سمت افرادی مناسب و تاثیر گذار مانند آقای ریچارد استالمن و اریک ریموند و ... باشد.
به قول آقای ریموند فقط کافی است شما بخواهید که یک هکر باشید و همانند آن عمل کنید. شما هم یک هکر هستید.
ترجمه یکی از مقالات مفید آقای ریموند را می توانید در تکنوتاکس دنبال کنید.
قسمت اول
قسمت دوم
بسیاری از اصطلاحات و یا مواردی که در این مقاله نام برده شده اند تنها مربوط به نویسند نبوده و در موارد زیادی از آنها استفاده می شود. که می توانند ربطی به تجارت نداشته باشند. به پاس احترام به نویسنده چون یکی از موارد برانگیزنده همین متن تجاری بود. چرا که عده ای می توانند به فکر درآمد اطلاعات باشند . اما به نظر شخص من ٬ یک محصول اطلاعات کامل باید در اختیار مردم قرار گیرد تا چرخه آن کامل شود. پس باید به شیوه بزرگان علم و دین آن را در دسترس مردم قرار داد.
###

به خاطر آزاد نبودن مقاله ای که از آن هم استفاده شده٬ این مقاله تحت مجوز FDL نیست.

Written by Ken Evoy, M.D. President, SiteSell.com copyright 2000, 2001 SiteSell.com Inc.

تمامی مطالب و مقالات این سایت تحت مجوز GNU FDL قرار دارند. بنابراین کپی و ایجاد تغییر در آنها مطابق شرایط این مجوز آزاد می‌باشد.