ورود/ایجاد حساب کاربری
   منوی اصلی
· خانه
· لیست کاربران
· جستجو
· آمار مشاهدات
· آرشیو مقالات


- شرح
· راهنمای نویسندگان
· درباره ما

   همکاری با نشریه
در صورتی که مایل به همکاری با نشریه هستید، می‌توانید در لیست پستی نشریه عضو شده و در جریان امور قرار گیرید. برای اطلاعات بیشتر، اینجا کلیک کنید.

   کاربران
سردبیر
هیچ مدیر کمکی حاضر
همکاران
هیچ مدیر کمکی حاضر
اعضا:
جدیدترین:جدید امروز:0
جدیدترین:جدید دیروز:0
جدیدترین:مجموع:2471
جدیدترین:جدیدترین:
ufumenarayu
اعضا:حاضر
اعضا:اعضا:0
مهمان‌ها:مهمان‌ها:12
مجموع:مجموع:12
کاربران حاضر
هیچ کاربر حاضری وجود ندارد

   ورود کاربران




 


 برای ورود مشکل دارید؟
 ثبت نام کاربران جدید

    خبر: شماره‌ی سوم نشریه الکترونیک لینوکس منتشر شد
شماره ۳ شماره جدید IranTux , نشریه الکترونیک لینوکس منتشر شد. شما می توانید مقالات مرورگرهای وب در لینوکس ٬ جادوی دیسک‌های زنده ٬ نرم‌افزار آزاد و مساله آموزش عمومی کار با رایانه ٬ مدیریت کلمه عبور ٬ راهنمای استفاده از Gnu Privacy Guard بخش اول ٬ را در شماره سوم مطالعه کنید.

نوشته شده توسط alan در تاریخ شنبه، ۱۰ بهمن ۱۳۸۳ (2513 بار مطالعه شده است)
ارسال نظر  ارسال به دوستان نسخه چاپی

    محصول اطلاعات -( قسمت آخر)
شماره ۲ محتوای نامه های بعدی بیشتر درباره نحوه انتشار محصول اطلاعات است. استفاده از نرم افزارها و انتخاب مکان مناسب برای قرار دادن و در نهایت معرفی آن است . چکیده آنها را ٬ مختصر در اینجا آوردم تا بتوانم در نهایت موضوعاتی را که مد نظر داشتم مطرح کنم.
فرمتی که برای انتشار کارها انتخاب می کنید بسیار مهم است. رعایت استانداردها ٬ راحتی را برای خوانندگان فراهم می کند. HTML و PDF بهتربن انتخاب ها هستند. شما می توانید به راحتی توسط OpenOffice متن خود را منتشر کنید. راههای دیگری هم وجود دارند که در حوصله این نوشته نیست و مورد نظر ما هم نیستند.


نوشته شده توسط md در تاریخ سه شنبه، ۱۵ دی ۱۳۸۳ (3355 بار مطالعه شده است)
[متن کامل...] 'محصول اطلاعات -( قسمت آخر)' (13560 کلمه در ادامه متن) 1 نظر ارسال شده است  ارسال به دوستان نسخه چاپی

    مقاله آموزشی: ۲۰ قدم برای تبحر در گنو/لینوکس
شماره ۲ چندی پیش دوستی از من در مورد چگونگی انتقال به لینوکس سوال کرد. من طی یک نامه توصیه‌هایی را برای او ارسال کردم. اکنون این توصیه‌ها را در زیر می‌خوانید.

۱) دلیلی داشته باشید که چرا می‌خواهید لینوکس را یاد بگیرید؟ درباره منشاء و تاریخچه جامعه لینوکس مطالعه کنید. هرگاه بدانید که جامعه لینوکس از کجا آمده و چگونه به جایگاه کنونی خود دست یافته است، بهتر از زحماتی که قبل از شما کشیده شده است، قدردانی خواهید کرد.

نوشته شده توسط alan در تاریخ سه شنبه، ۱۵ دی ۱۳۸۳ (4065 بار مطالعه شده است)
[متن کامل...] '۲۰ قدم برای تبحر در گنو/لینوکس' (7793 کلمه در ادامه متن) 1 نظر ارسال شده است  ارسال به دوستان نسخه چاپی

    مقاله آموزشی: بررسی چند برنامه‌ی ویرایش HTML در لینوکس
شماره ۲ در این مقاله قصد داریم تا نگاهی اجمالی بر نرم افزارهای مورد نیاز یک طراح یا برنامه نویس وب در لینوکس بیاندازیم البته آنچه که در این مقاله به آن تاکید بیشتری داریم HTML است ؛ اما در کنار آن به بررسی قابلیت نرم افزار‌ها برای کار با php و xml و سایر زبان‌های اسکریپت نویسی وب نیز خواهیم پرداخت
نرم افزار‌های مورد بررسی ما در این مقال به ترتیب Nvu سپسOpenOffice و Quanta در نهایت Bluefish خواهند بود.

نوشته شده توسط navux در تاریخ سه شنبه، ۱۵ دی ۱۳۸۳ (4559 بار مطالعه شده است)
[متن کامل...] 'بررسی چند برنامه‌ی ویرایش HTML در لینوکس' (34621 کلمه در ادامه متن) ارسال نظر  ارسال به دوستان نسخه چاپی

    فایرفاکس؛ نوک کوه یخ
شماره ۲ روش توسعه نرم‌افزارهای بازمتن به گونه‌ای است که پیشرفت آنها برای کاربران به اندازه نرم‌افزارهای اختصاصی(Proprietary) محسوس نیست. مگر اینکه با این مدل توسعه آشنا باشند یا در آن شرکت کرده باشند. عموما انتشار نسخه‌های جدید نرم‌افزارهای اختصاصی با تبلیغات گسترده شرکتهای توزیع‌کننده همراه است. کاربران از این طریق، هم از انتشار نسخه‌ای از نرم‌افزار اختصاصی مطلع می‌شوند و هم با امکانات جدید آن آشنا می‌گردند. در مقابل یک نرم‌افزار بازمتن در جریانی می‌افتد که از ارائه یک نسخه تا یافتن اشکالات و گزارش آن توسط کاربران و توسعه‌دهندگان شروع می‌شود و با ارائه نسخه رفع اشکال شده و/یا وصله مناسب، انتشار نسخه جدید با امکانات بیشتر، یافتن اشکلات نسخه جدید و گزارش آن توسط توسعه‌دهندگان و کاربران و... ادامه می‌یابد. این روش، مسیر پیوسته‌ای است که لزوما پیشرفتهای عمده در آن یکباره بروز نمی‌کند یا اگر هم بروز کند چنان تبلیغ گسترده‌ای همراه ندارد که توجه رسانه‌های عمومی و کمتر تخصصی را به خود بکشد.

نوشته شده توسط blix در تاریخ سه شنبه، ۱۵ دی ۱۳۸۳ (3109 بار مطالعه شده است)
[متن کامل...] 'فایرفاکس؛ نوک کوه یخ' (6991 کلمه در ادامه متن) ارسال نظر  ارسال به دوستان نسخه چاپی

<   123456789   >

تمامی مطالب و مقالات این سایت تحت مجوز GNU FDL قرار دارند. بنابراین کپی و ایجاد تغییر در آنها مطابق شرایط این مجوز آزاد می‌باشد.